Historia

Pekka liittyi laulajana ensimmäiseen bändiinsä jo 14-vuotiaana. Yhtye oli Prowler, joka soitti englanninkielistä hardrockia.

Seuraava bändi oli Lifeline, joka keikkaili ja julkaisi myös singlen. Keikkailu jatkui sittemmin Wardance-yhtyeessä, joka esiintyi myös kesäfestareilla.
Wardance-yhtyeen taival päättyi yhteiskeikkaan Waltarin kanssa Turun Kårenilla.

Wardance yhtyeen jälkeen Pekka alkoi suunnitella soolouraa. Vuonna -96 Emi Finland julkaisi “Julius” nimellä “Haaveiden hotelli” albumin, joka oli tyyliltään suomenkielistä poprockia. Levyltä ponnahti vielä tänäkin päivänä radioissa soivat hitit ”Kesä” ja ”Nainen”.

Levyn tiimoilta Pekka esiintyi monissa TV-ohjelmissa (mm. Hyvät, Pahat ja Rumat, Jyrki, Top 40-lista, Triangeli ja Maitolaituri)
7.8.1996 Julius esiintyi Helsingin olympiastadionilla
TINA TURNERin lämmittelijänä.

Lisäksi Pekka on laulanut ja keikkaillut House of Mirrors-yhtyeessä. Bändiltä ilmestyi albumi “Nightflight to paradise” vuonna 2004. Toinen albumi Desolation ilmestyi keväällä 2006.

Sittemmin Pekka on esiintynyt trubaduurina ja tehnyt spiikkerikeikkoja radio- ja televisiomainoksissa.

Pekka on laulanut mm. Kari Riihimäen Pray for rain-singlellä ja Seasons albumilla. Vuonna 2010 Pekalta ilmestyi soololevy PJ Rautiainen ”Secret Isle ”.

PJ Rautiainen – Secret Isle CD

Voit ostaa PJ Rautiainen – Secret Isle CD:n (12€ sisältää toimituskulut) ottamalla yhteyttä
Myös Levykauppa ÄX

Linkkejä:
http://www.imperiumi.net/index.php?act=interviews&id=1280
http://www.rockunited.com/pjrautiainen.htm

Vuonna 2017 ilmestyvä suomenkielinen pitkäsoitto ”TAIPUMATON” on raikas,
folk-rock-country-soul-henkinen levy, joka lähestyy kuulijoita  preeria- ja merituulten värittämillä sävelillä ja soratien rouhimilla tarinoilla.

pj-etusivu